Preview Mode Links will not work in preview mode

Framtidens Arbetsliv

Framtidens arbetsliv är en podd om kontoret och livet på kontoret - i dag och i framtiden. Vilka trender och fenomen påverkar kontorets roll och utformning? Och hur leds, styrs och organiseras framtidens hållbara arbetsplatser? Av kontorsnördar - för kontorsnördar. Podden hittar du även på Itunes, Spotify och Libsyn.

Oct 30, 2018

Mjärdevi Center i Linköping har fått en rymdsten utanför entrén. Konstnären heter Johanthan Josefsson. Han berättar om tillkomsten av rymdstenen och sitt jobb som konstnär. 


Sep 28, 2018

East Sweden Game är ett nytt kontorshotell i Linköping. Det är ett coworking space och community för de som är intresserade av spelutveckling och olika typer av digitalt skapande. Vi möter Carolina Olsson och Tomas Ahlström som berättar om vad händer på East Sweden Game. 


Aug 29, 2018

Arkitekten Jenny Karlsson har gjort allt från förskolor till ismaskinsgarage. I detta avsnitt svarar hon på frågan -Vad gör en arbetsplats trevlig? Vilken betydelse har kaffemaskinen? Lyssna så får du veta svaren. 


Jul 2, 2018

Jenny Karlsson har varit arkitekt i 20 år och berättar om hur hon ser på framtidens arbetsliv. Jenny har gjort allt från kontor, förskolor att skräddarsy inredningslösningar för olika verksamheter. Idag driver hon Moment Arkitekter. Jenny älskar problem - de är till för att lösas. 


May 30, 2018

Vi träffar Kristofer Skyttner på MakersLink, Makerspace Linköping. Det har skapats för att ge alla kreativa, nyfikna och skaparglada en plats för samarbete och utbyte av idéer. MakersLink finns i Ebbepark i Linköping. 

http://www.makerslink.se