Preview Mode Links will not work in preview mode

Framtidens Arbetsliv

Framtidens arbetsliv är en podd om kontoret och livet på kontoret - i dag och i framtiden. Vilka trender och fenomen påverkar kontorets roll och utformning? Och hur leds, styrs och organiseras framtidens hållbara arbetsplatser? Av kontorsnördar - för kontorsnördar. Podden hittar du även på Itunes, Spotify och Libsyn.

Dec 10, 2019

Just nu håller Innovative Materials Arena - IMA - att byggas i Linköping. Det är ett kluster som syftar till inspirera och stödja tillväxt och samarbete inom innovativa material. Pia Lindström är beteendevetaren som blev dream team leader och COO för IMA. Hon vill koppla ihop människan med tekniken och olika...


Oct 31, 2019

Möt årets modigaste i Linköping 2019, Edvin Johansson. Han startade en obemannad matbutik i Linköping. Nu finns det två butiker, och siktet är inställt på 200 butiker i Sverige. Matbutikerna marknadsför sig nästan av sig självt, så starkt är konceptet. Edvin berättar varför han håller på med detta och...


Sep 27, 2019

Linkin är en integrerad reklambyrå med kontor i Linköping och Göteborg. Nu har de vuxit ur sina lokaler i centrala Linköping. Hur tänker de inför en kontorsflytt? Vad är viktigt för dem? Svaren får du av Linnea Ljunge och Ulf Textorius.


Mar 27, 2019

Idag ser vi arbetsplatsen som något mer än bara fyra väggar och ett skrivbord. Det handlar om service, miljö, läge, kollegor och flexibilitet. I detta avsnitt möter vi Emma Alsér och Carolina Olsson som berättar om trender inom kontorsmiljöer och framtidens arbetsliv.


Jan 30, 2019

Vi möter Anil Ramel Singh som är VD för Circles Sweden AB. De tillhandahåller conciergetjänster i Mjärdevi. Vi pratar om vad conciergetjänster egentligen är och varför det är en del av framtidens arbetsliv.